Bloemen & Plantencentrum ‘ELDORADO’
Home Wist u dat
 Deskundig advies  Op de tuinafdeling werken vier medewerkers fulltime.  Ze geven u graag een vakkundig  advies bij al uw  tuinvragen.  Ook voor een beplantingsplan of tuinschets  kunt u bij hen terecht.
Tuinaanleg en -onderhoud Tuinonderhoud doen wij ook in beperkte mate en wel in de periode van half oktober tot half maart. De rest van het jaar zijn onze tuinmensen meer dan druk op het tuincentrum zelf.
Natuurlijk kunt u ook zelf een beplantingslijst mailen of langs brengen. Wij maken dan vrijblijvend een offerte en zorgen als het doorgaat voor een correcte levering.
Assortiment U vindt bij ons het complete tuinassortiment: coniferen, heesters, hagen, bomen, fruit, klimmers, bodembedekkers, vaste planten, éénjarige zomerbloeiers, kuipplanten enz… enz.. Het leveren van bepaalde planten op verzoek doen wij ook veel. Mochten wij de plant of heester ondanks ons ruim assortiment niet op voorraad hebben, dan proberen wij z.s.m. voor u de plant te krijgen. Ook hoveniers en tuinontwerpbureaus doen regelmatig een beroep op ons.
Historie Verkoopkas Kwekerij Tuinafdeling
                     Boterdiep wz 15, 9785 AJ Zuidwolde  tel.050-3012571  
Eldorado , de groenspecialist in uw regio        email: info@tc-eldorado.nl
Fotoimpressie Foto’s tuinafdeling Info over Eldorado  Aanbiedingen Plant v.d.maand Workshop Tuinafdeling